Använd 3D-print inom konsumentprodukter

3D-printa professionella konceptmodeller och prototyper som ser ut, känns och fungerar som din slutprodukt.

Additiv tillverkning erbjuder ultimat designfrihet inom utveckling av konsumentprodukter. Skapa verklighetstrogna konceptmodeller och prototyper med varierande materialegenskaper, komplexa geometrier, hålrum och rörliga delar.

Ta kontroll över din prototyptillverkning

Med 3D-print inom design och produktutveckling av konsumentprodukter kan du snabbt gå från CAD-design till funktionella prototyper på timmar. Skriv ut så många iterationer som behövs för att nå det perfekta slutresultatet. Här är några fördelar:

  • Hitta produktförbättringar: Genom snabba prototyprevideringar kan du identifiera och åtgärda konstruktionsfel i ett tidigt skede.
  • Testa prototyper: Upptäck och korrigera fel innan produkten går i produktion.
  • Presentera verklighetstrogna modeller: Få bättre feedback från kunder genom att visa upp detaljerade prototyper.
  • Snabbare marknadsintroduktion: Få ut dina produkter snabbare på marknaden jämfört med konkurrenterna.

Ladda ner vår e-bok, A Revolution in Design – How 3D Printing Helps Build Better Products Faster, och få inspiration för att förändra din designprocess.

Prototyper med verklighetstrogna detaljer

Stratasys erbjuder lösningar som låter konstruktörer och produktdesigners skriva ut prototyper med släta ytor, verklighetstrogna texturer som läder och trä, samt komplexa geometrier med hålrum och rörliga delar.

Med dagens 3D-skrivarteknik kan du kombinera flera egenskaper i en och samma utskrift, från böjbara och styva detaljer till transparens och tusentals färgnyanser.

Stratasys programvara, GrabCAD Print™, är integrerad med Pantone Validated™, ett universellt färghanteringssystem som gör det möjligt att hitta exakta PMS-koder med ett enda knapptryck och skriva ut i exakta PMS-färger. Detta garanterar tillförlitliga och realistiska prototyper i alla steg.