Origin® Two

Professionell 3D-skrivare för lågserieproduktion.

Origin® Two är en 3D-skrivare för produktion av slutprodukter med oöverträffad utskriftskvalité, i nivå med formsprutade plastdetaljer.

Passar tillverkande företag och industri. Passar tillverkande företag och industri.
Byggvolym: 192 x 108 x 370 mm. Byggvolym: 192 x 108 x 370 mm.
Art.nr: OR-ORIG-0004
Origin® Two
Professionell 3D-skrivare för lågserieproduktion.

Ett system för precision och flexibilitet

Origin® Two erbjuder enastående precision och flexibilitet för både prototypframställning och serieproduktion. Med den innovativa P3™ DLP-tekniken säkerställs exceptionell repeterbarhet och precision, oavsett om du skriver ut detaljer i mikroskopiska mått eller stora tvärsnittsdelar.

Detta är din lösning för att uppnå enastående produktionsresultat med maximal precision och effektivitet. Origin One passar utmärkt inom industrier som fordons- och transportsektorn, tillverkning av konsumentprodukter, industriell tillverkning av specialanpassade verktyg och fixturer, samt inom elektronikindustrin för tillverkning av detaljerade komponenter och prototyper.

Fördelar med Origin® Two

Förutom den höga användarvänlighet som är i fokus hos Origin® Two, erbjuder detta system flera andra fördelar:

  • Formsprutningskvalité: Producera detaljer med precision som jämförs med traditionell formsprutning. Detaljeringsgrad och ytkvalitén gör att utskrifterna kan användas direkt i funktionella tester eller som slutprodukter.
  • Industriella material: Välj mellan material som är efterfrågade för industriella applikationer, inklusive material med enastående flamskydd, samt mjuka material med ett Shore A-värde på 75.
  • Snabba materialbyten: Byt material och kalibrera 3D-skrivaren snabbt och enkelt på bara 10 minuter, något som minimerar driftstopp och maximera produktionseffektiviteten.
  • Temperaturkontroll: Med inbyggd temperaturkontroll produceras dina utskrifter noggrant utan risk för deformation och sprickbildning, vilket ger repeterbara och pålitliga resultat varje gång.
  • Kraftfull programvara: Styr 3D-skrivaren effektivt med GrabCAD Print för att säkerställa full kontroll över dina utskriftsprocesser och lyckade resultat.
  • Spara på miljön: Använd precis det material som krävs för dina utskriftsprocesser. Detta resulterar i lägre materialavfall och ett minskat klimatavtryck, vilket bidrar till en mer hållbar produktion och minskar miljöpåverkan.

Är du intresserad eller har frågor?

Tveka inte att höra av dig till en av våra säljare.

Daniel Risberg
Försäljning, 3D-skrivare
073 806 14 93 daniel.risberg@protech.se

Kontaktformulär

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan. Kontoret är bemannat alla vardagar mellan klockan 08:00 - 17:00.