Stratasys H350

Professionell 3D-skrivare för serieproduktion.

H350 uppfyller industrins högt ställda krav och är speciellt utvecklad för serieproduktion av slutprodukter av bästa kvalité.

Byggvolym: 315 x 208 x 293 mm. Byggvolym: 315 x 208 x 293 mm.
Passar tillverkande företag och industrier. Passar tillverkande företag och industrier.
Art.nr: SA-X3D-01500
Stratasys H350
Professionell 3D-skrivare för serieproduktion.

3D-skrivaren för serieproduktion

Stratasys H350 är en professionell 3D-skrivare med en unik pulverbäddslösning. Systemet möjliggör för tillverkande företag och industrier att få kontroll över hela produktionskedjan, förkorta ledtider och uppnå ökad lönsamhet. H350 skriver ut stora volymer av exakta och högkvalitativa detaljer, såsom funktionella jiggar och fixturer, verktyg och reservdelar.

H350 är idealisk för dem som har höga krav på utskriftskvalitet och säkra produktionskedjor. Systemet passar företag och industrier som arbetar med kommersiell utrustning, konsumtionsvaror, fordon och transport samt andra branscher som kräver hög repeterbarhet vid serieproduktion.

Fördelar med Stratasys H350

H350 kombinerar fördelarna med additiv tillverkning med kostnadseffektiviteten med produktion i större volymer.

  • Enkel integration och användning: H350 är enkel att integrera i befintliga produktionsmiljöer och erbjuder en hög användarvänlig vilket gör att operatörer snabbt kan komma igång med sina produktionsprocesser.
  • Snabb och pålitlig produktion: Snabb produktionstakt och hög pålitlighet gör det möjligt att möta strikta tidsfrister och säkerställa kontinuerlig drift.
  • Hög repeterbarhet och precision: Hög repeterbarhet i varje utskrift, vilket är avgörande för industrier som kräver precision i serieproduktion. Detta innebär att varje del som produceras håller samma höga standard, vilket minskar behovet av efterkontroller och justeringar.
  • Låg investeringskostnad: Stratasys H350 har en lägre investeringskostnad jämfört med konkurrerande utrustning. Detta gör det möjligt för företag att snabbt uppnå en positiv avkastning på investeringen (ROI).
  • Lägre materialspill: SAF patenterade pulverbäddstekniken Big Wave™ säkerställer att pulvret fördelas jämt över byggytan, samt skyddar pulvret från överhettning. Detta minimerar materialspill, vilket inte bara är kostnadseffektivt utan också miljövänligt. Genom att använda precis rätt mängd material i varje utskrift reduceras avfallet avsevärt.

Är du intresserad eller har frågor?

Tveka inte att höra av dig till en av våra säljare.

Daniel Risberg
Försäljning, 3D-skrivare
073 806 14 93 daniel.risberg@protech.se

Kontaktformulär

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan. Kontoret är bemannat alla vardagar mellan klockan 08:00 - 17:00.