Stratasys J3 DentaJet™

3D-skrivare för dentala utskrifter i fullfärg och multimaterial.

En skräddarsydd 3D-skrivare för tillverkning av exakta kirurgiska detaljer, kronmodeller, modeller av implantat och mycket mer.

Materialkapacitet: 3 st. Materialkapacitet: 3 st.
Byggutrymme: 1,174 cm² Byggutrymme: 1,174 cm²
Art.nr: PJ-OBJ-19901-V
Stratasys J3 DentaJet™
3D-skrivare för dentala utskrifter i fullfärg och multimaterial.

Dentala utskrifter med oslagbar detaljrikedom

Stratasys J3 DentaJet är en 3D-skrivare speciellt utvecklad för små och medelstora kliniker och laboratorier. Skrivaren möjliggör utskrift i upp till tre olika material i en och samma körning, vilket gör den idealisk för att skapa allt från exakta implantatmodeller till kirurgiska guider, alltid med oslagbar detaljrikedom och minimal efterbearbetning.

Stratasys erbjuder en unik portfölj av dentala material, anpassade för tillverkning av dentala applikationer med enastående precision. Du kan välja mellan flera olika materialegenskaper för att möta de specifika behoven i din applikation. Flera av materialen är godkända för längre kontakt med hud, slemhinnor, vävnad och ben.

J3 DentaJet kan skriva ut i upp till 500 000 olika färgnyanser, vilket möjliggör mycket detaljerade och realistiska utskrifter i fullfärg. Denna egenskap är särskilt användbar för dentala applikationer där färgmatchning och estetik är viktiga.

Är du intresserad eller har frågor?

Tveka inte att höra av dig till en av våra säljare.

Daniel Risberg
Försäljning, 3D-skrivare
073 806 14 93 daniel.risberg@protech.se

Kontaktformulär

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan. Kontoret är bemannat alla vardagar mellan klockan 08:00 - 17:00.