3D-printade jiggar och fixturer

Minska kostnaderna, förbättra säkerheten och öka effektiviteten genom att 3D-printa jiggar och fixturer.

Upptäck fördelarna med additiv tillverkning på fabriksgolvet och förbered dig på att möta efterfrågan som aldrig förr. Skapa jiggar och fixturer snabbare och till en lägre kostnad än med traditionella tillverkningsmetoder, utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda.

Påskynda dina tillverkningsprocesser

När bekvämlighet och kvalitet möts i tillverkningen talar resultaten för sig själva. Skapa en modern och flexibel verksamhet genom att 3D-printa verktyg som jiggar och fixturer vid behov, samtidigt som både verktygs- och arbetsergonomi förbättras.

Med professionella 3D-printlösningar är det enklare än någonsin att påskynda tillverkningsprocesserna. 3D-utskrifter minskar ledtiderna för tillverkning av jiggar och fixturer från veckor till timmar.

3D-printing gör att du kan iterera snabbare och kontinuerligt optimera konstruktionen av dina verktyg och monteringsfixturer. Undvik produktionsförseningar genom att snabbt skriva ut nya verktyg på begäran när befintliga går sönder.

Material för ergonomiska verktyg

Stratasys utvecklar ständigt nya högpresterande material som är speciellt anpassade för industrin. Med ett omfattande utbud av material kan du välja det som bäst passar din specifika applikation.

3D-printade verktyg blir både lättare och starkare, vilket gör dem enklare att lyfta och manövrera för operatörerna på verkstadsgolvet. Anpassa verktygen efter individuella operatörers behov och justera materialegenskaperna för att optimera dem för sitt ändamål.

Oavsett om dina verktygsbehov är stora eller små, enkla eller komplexa, gör Stratasys lösningar processen både enkel, pålitlig och kostnadseffektiv.

Ladda ner vår ”Jigs and Fixtures Buyer’s Guide” för att läsa mer om hur 3D-printing kan förbättra tillverkningen av jiggar och fixturer.