VeroVivid Color

Stratasys PolyJet-material.

Ett material som bidrar till intensiva färger i transparens med rött, gult och orange. Passar bland annat konsumentvaror, förpackningar och medicintekniska produkter.

Skriv ut marknadens mest realistiska prototyper. Skriv ut marknadens mest realistiska prototyper.
Kan kombineras med andra materialegenskaper. Kan kombineras med andra materialegenskaper.

Exceptionell färgåtergivning

VeroVivid är ett material där VeroMagentaV, VeroYellowV och VeroCyanV bidrar till intensiva, transparenta färger i röda, gula och orangea toner. Det är ett utmärkt val för konstruktörer och ingenjörer som ställer höga krav på färgåtergivning, verklighetskänsla och detaljer i det slutliga utskriftsresultatet.

VeroVivid möjliggör också integration med andra PolyJet-material, vilket ger flexibilitet att skapa både fullfärgade och transparenta prototyper med exceptionell detaljrikedom. Detta material är särskilt lämpligt för applikationer som kräver realistiska och levande färgnyanser, till exempel konsumentvaror, förpackningar och medicintekniska produkter där färgprecision är avgörande.

Benchmark

Önskar du en benchmark i detta material? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Kontoret är bemannat alla vardagar mellan klockan 08:00 - 17:00.