TissueMatrix

Stratasys PolyJet-material.

Ett transparent material som är idealiskt för att efterlikna utseendet och känslan av hjärtvävnad. Perfekt för medicinska 3D-utskrifter inom läkemedelsindustrin och forskning.

Utskrifter som efterliknar anatomiska hjärtan och organ. Utskrifter som efterliknar anatomiska hjärtan och organ.
Passar inom sjukvård, läkemedelsindustrin och forskning. Passar inom sjukvård, läkemedelsindustrin och forskning.

Skriv ut detaljer som liknar verklig organvävnad

TissueMatrix är ett mjukt 3D-utskriftsmaterial speciellt utvecklat för att simulera mänsklig vävnad på ett mycket realistiskt sätt. Materialets unika egenskaper möjliggör skapandet av modeller som både känns och beter sig som verklig organvävnad.

Utskrifter i TissueMatrix kan sutureras och skäras med medicinska instrument. När det kombineras med Agilus30, ett flexibelt material, kan användare skapa en bred variation av vävnadstyper – från mycket töjbar till mer styv. Detta gör det möjligt att simulera allt från fettvävnad och fibrotisk vävnad till mjuka organ och tumörer.

Med TissueMatrix kan användare skapa extremt realistiska och biomekaniskt korrekta modeller av hjärtstrukturer och andra mjuka organ. Det möjliggör framställning av modeller som representerar både friska och sjuka organ, vilket gör det till ett ovärderligt verktyg för medicinsk utbildning, kirurgisk planering och forskning.

Kompatibla 3D-skrivare

Benchmark

Önskar du en benchmark i detta material? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Kontoret är bemannat alla vardagar mellan klockan 08:00 - 17:00.