Diran 410MF07

Stratasys FDM-material.

En nylonbaserad termoplast med hög slitstyrka, seghet och slaghållfasthet, vilket passar tillverkning av jiggar och fixturer, samt andra verktygsapplikationer.

Nylon-baserat material. Nylon-baserat material.
Hög slitstyrka, seghet och slaghållfasthet. Hög slitstyrka, seghet och slaghållfasthet.

Egenskaper och fördelar

  • Hållbarhet: Diran 410MF07 är känt för sin robusthet och hållbarhet, vilket gör det lämpligt för applikationer som kräver långvarig prestanda och motståndskraft mot mekanisk belastning.
  • Flexibilitet: Materialet erbjuder en bra balans mellan styrka och flexibilitet, vilket gör det möjligt att skapa delar som tål viss böjning och deformation utan att gå sönder.
  • Utmärkt ytfinish: Med Diran 410MF07 kan du uppnå en högkvalitativ yta på utskrifter, vilket är fördelaktigt för både estetiska och funktionella delar.
  • Lättvikt: Det är ett lätt material, vilket bidrar till att hålla vikten nere i de slutliga produkterna och kan hjälpa till med att minska kostnaderna för transport och installation.
  • Enkel bearbetning: Materialet är enkelt att bearbeta och forma, vilket gör det användarvänligt för både nybörjare och erfarna användare.

Benchmark

Önskar du en benchmark i detta material? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Kontoret är bemannat alla vardagar mellan klockan 08:00 - 17:00.